5.290 Ft

Little Dutch kalapálós játék kék színben

5.290 Ft
Legfontosabb jellemzők

A Little Dutch kalapálós játéka nagy kedvenc lesz gyermeked számára, ha elmúlt már 1 éves. Segít levezetni a fölös energiákat, mindeközben pedig fejlesztő szerepet is betölt, hiszen fejleszti a szem-kéz koordinációt és a finommotorikus készséget, amely nagyon fontos, hiszen ezek jelentik az íráskészség kialakulásának előszobáját.

A Little Dutch márkához hűen, ez a gyönyörűen megmunkált fa játék is olyan festékekkel lett kezelve, ami bababarát és nem tartalmaz káros összetevőket, így teljesen biztonságos a gyermekek számára.

Ajánlott korosztály: 1 éves kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. augusztus 16.
Cikkszám: LD7026
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Little Dutch kalapálós játék kék színben

Ismerd meg a Little Dutch kalapálós játékát, ami garantáltan nagy kedvenc lesz gyermeked számára, ha elmúlt már 1 éves! Ez a bájos játék nem csak szórakoztat, de fejleszt is, így tökéletes választás minden szülő számára, aki szeretné támogatni gyermeke fejlődését. 

A Little Dutch kalapálós játéka segít levezetni a fölös energiákat, miközben hozzájárul a szem-kéz koordináció és a finommotoros készségek fejlődéséhez. Ezek a készségek rendkívül fontosak, hiszen alapot teremtenek az íráskészség kialakulásához, így már kiskorban támogathatod gyermeked jövőbeli sikerességét.

A Little Dutch márkától megszokott magas minőség és gyönyörű dizájn itt sem marad el. Ez a fa játék gyönyörűen megmunkált, tartós és strapabíró, így hosszú ideig hű társ lesz a játékos pillanatokban. A biztonságot szem előtt tartva a játékot olyan festékekkel kezelték, amelyek bababarátok és nem tartalmaznak káros összetevőket. Ez azt jelenti, hogy nyugodt szívvel adhatod gyermeked kezébe, hiszen teljesen biztonságos a számára.

A kalapálós játék működési elve egyszerű, de nagyszerű: a gyermekek a kis kalapáccsal üthetik be a színes kis rudakat a fa alapba, majd megfordíthatják a játékot, és kezdhetik elölről a mókát. Ez a tevékenység nemcsak szórakoztató, hanem rendkívül fejlesztő is, hiszen a gyerekek koncentrációját, kitartását és precizitását is növeli.

Tökéletes választás születésnapi ajándéknak, vagy csak egy kis meglepetésnek, hogy még több örömteli pillanatot szerezhess gyermekednek.

A Little dutch fajátékai nem csak a gyerekeket nyűgözik le. Az elegáns, minőségi design a szülők szívébe is belopja magát, hiszen a legtöbb fajáték harsány színeivel ellentétben a márka kifejezetten pasztell színeket alkalmaz, így ezek a fa játékok könnyűszerrel a gyerekszobák ékeivé válhatnak.

Ajánlott: 1 éves kortól

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
 

Fa készségfejlesztő játékok

Játékok 1-2 éveseknek

Little Dutch játékok kicsiknek

Kalapácsos, kalapálós játékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu