1.790 Ft

Little Dutch ablak matrica - Jim és barátai

1.790 Ft
Legfontosabb jellemzők

A bölcsis, óvodás korú gyerekek nem tudnak ellenállni az olyan kreatív foglalkozásoknak, ahol ragasztgatni, matricázni kell. 

Ebben a Little Dutch matrica csomagban 4 ívet találtok, több mint 50 matricával és egy darab tematikus kartonlappal a matricázáshoz. Használhatjátok a kartonlapot is, de gyakorlatilag bármilyen üvegfelületre is könnyedén felragadnak a matricák, amelyek ezt követően könnyen vissza is szedhetőek és akár újra is ragaszthatóak.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. augusztus 16.
Cikkszám: LD125575
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Little Dutch ablak matrica - Jim és barátai

A csomag tartalma:

  • 4 matricaív - 50+ különböző minta
  • 1 db tematikus kartonlap ragasztáshoz

Szerezd be a Little Dutch egyedi matrica csomagját, ami minden bölcsis és óvodás korú gyerek szívét rabul ejti! A járművek, állatok, foci és űrhajó témájú matricák különleges világába kalauzolják a kicsiket, ahol a kreativitás és a szórakozás határtalan lehetőségei várják őket. Ez a matricacsomag nem csupán egyszerű dekoráció, hanem egy olyan eszköz, amely fejleszti a gyermekek finommotoros készségeit, kézügyességét és kreatív gondolkodását.

A csomagban 4 ívet találtok, amelyek több mint 50 kedves és izgalmas matricát tartalmaznak. Ezen kívül egy tematikus kartonlap is része a csomagnak, amely kiváló felületet biztosít a matricák felragasztásához és a kreatív alkotások megvalósításához. 
A gyerekek élvezettel ragasztgathatják a matricákat a kartonlapra, de bátran díszíthetnek vele bármilyen üvegfelületet is, hiszen a matricák könnyen visszaszedhetőek és újra felhasználhatóak.

Miért jó, ha egy bölcsis, óvodás korú gyermek matricázik? 

A matricázás remek módszer a kézügyesség és a finommotoros készségek fejlesztésére. A matricák felhelyezése és leszedése közben a gyerekek kis izmai erősödnek, ami elengedhetetlen az íráskészség kialakulásához. Ezen kívül a matricázás kreatív tevékenység, ami elősegíti a gyerekek képzelőerejének és problémamegoldó képességének fejlődését.

A Little Dutch matricák használata során a gyerekek saját történeteket és jeleneteket alkothatnak, ami fejleszti a narratív képességeiket és segít a verbális kifejezőkészségük javításában. Az állatok, járművek és egyéb fiús témák különösen vonzóak a kisfiúk számára, de a matricák sokoldalúságának köszönhetően a lányok is szívesen játszanak velük.

A matricák nem csak a kreatív foglalkozások során hasznosak, hanem különféle egyéb tevékenységekhez is felhasználhatóak. Díszíthetitek velük a gyerekek szobáját, készíthettek egyedi ajándékokat, vagy akár a hétköznapi tárgyakat is feldobhatjátok velük. Segítségükkel a gyerekek önállóan is alkothatnak, ami növeli az önbizalmukat és elősegíti az önállóságuk fejlődését.

A Little Dutch Jim és barátai matricacsomag kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, karácsonyról, vagy csak egy hétköznapi meglepetésről. A csomag tartalmának köszönhetően a gyerekek órákig el tudnak merülni a kreatív játékban, miközben szórakoznak és tanulnak is egyben.

A kedves és minőségi minták garantáltan mosolyt csalnak majd a kicsik arcára és rengeteg örömteli pillanatot szereznek az egész családnak.

Életkor: 3 éves kortól

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:

Kreatív játékok fiúknak
Maszatmentes kreatív játékok
Úti,utazó játékok
Finom-motorika fejlesztő játékok
Matricás játékok
Little Dutch játékok teljes választéka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu