5.990 Ft

Little Dutch fagyis homokozó készlet, Ocean dreams, kék

5.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

Ha már unjátok a szokásos vödör, lapát, gereblye szetteket a Little Dutch fagyis homokozó szettje biztosan új színt visz majd a kerti és kültéri mókázásba. 

Készítsetek különleges homokfagylaltokat és fenomenális sár fagylat kelyheket a Little Dutch praktikus homokozó szettjével.

Ez a készlet 14 darabból áll. Minden egyes darabnak megvan a maga helye, így elpakolni és szállítani is egyszerű. Szuper kompakt, bárhová magatokkal vihetitek legyen az csak a hátsó udvar, játszótér vagy akár a tengerpart.

Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. augusztus 16.
Cikkszám: LD2012315
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Little Dutch fagyis homokozó készlet, Ocean dreams, kék

Ha már unjátok a szokásos vödör, lapát, gereblye szetteket, a Little Dutch fagyis homokozó készlete biztosan új színt visz majd a kerti és kültéri mókázásba. Képzeljétek el, hogy a homokozóban nem csak kastélyokat építetek, hanem ínycsiklandó homokfagylaltokat és olyan sár fagylalt kelyheket készítetek, ami garantáltan elkápráztatja az egész családot! A Little Dutch praktikus homokozó szettje pont ezt a varázslatot hozza el nektek.

Ez a bájos készlet 14 darabból áll, minden egyes darabnak megvan a maga helye, így az elpakolás és szállítás is gyerekjáték. Szuper kompakt, így bárhová magatokkal vihetitek, legyen az csak a hátsó udvar, a játszótér vagy akár a tengerpart. Nincs többé unalmas homokozás – mostantól a fagyis varázslat lesz a játék!

A szett tartalmaz minden szükséges eszközt, hogy a gyerekek a homokozó fagylalt mestereivé váljanak. A különleges fagylaltkészítő formák és a cuki kis tölcsérek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek kreativitása szárnyalhasson. A színes eszközök élénkítik a játékot és garantáltan felkeltik a kicsik érdeklődését.

A Little Dutch fagyis homokozó szettjét azért is imádni fogjátok, mert BPA mentes műanyagból készült. Ez azt jelenti, hogy a játékok nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat. 

Humoros és kreatív játékélmény, amely fejleszti a gyerekek kézügyességét és képzelőerejét – ezt nyújtja nektek a Little Dutch fagyis homokozó szettje. Képzeljétek el, ahogy a kicsik versenyeznek, ki tud nagyobb és ínycsiklandóbb homokfagylaltot készíteni, vagy ahogy a család közösen épít egy hatalmas fagylaltbárt a homokban. Ezek a pillanatok biztosan örökre megmaradnak családi emlékként.

Szerezzétek be a Little Dutch fagyis homokozó szettjét és adjatok új ízt a kerti és kültéri játékoknak. Éljen a homokfagylalt-forradalom!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Fejlesztő játékok óvodásoknak
Kerti játékok
Szabadtéri játékok gyerekeknek
Strandjátékok
Homokozó játékok

Little Dutch játékok kicsiknek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu