3.990 Ft

Little Dutch homokozó készlet Ocean dreams, pink

3.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

A homokozás az egyik olyan játékforma amivel 100%-ban le lehet kötni a bölcsis és óvodás korú gyerekeket, így mindig jó, ha kéznél van egy kompakt kis szett, amit kivihettek a kertbe, játszótérre vagy nyaraláskor a vízparton építgethettek vele.

A kislányokra külön gondolt a Little Dutch ezzel a bájos rózsaszín szettel, amiben vödröt, szitát, lapátot, gereblyét és egy cuki mini locsolókannát találtok.

Építsetek mesebeli kastélyt, vagy csináljatok ínycsiklandó sársütiket a Little Dutch BPA mentes homokozó szettjével!

Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. augusztus 16.
Cikkszám: LD2012313
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Éljétek át a homokozás varázsát ezzel a bájos Little Dutch rózsaszín homokozó szettel, amely kifejezetten a kislányok számára készült! A homokozás az egyik legjobb játékforma, amely 100%-ban leköti a bölcsis és óvodás korú gyerekeket. Mindig jó, ha kéznél van egy kompakt kis szett, amit könnyedén kivihettek a kertbe, a játszótérre, vagy akár nyaraláskor a vízpartra. Ezzel a szettel garantáltan órákig el tudják majd foglalni magukat a gyerekek, miközben fejlesztik kreativitásukat, finommotoros és szociális készségeiket.

A homokozó szett tartalma:

  • 1 db vödör
  • 1 db szita
  • 1 db lapát
  • 1 db gereblye
  • 1 db locsolókanna

A Little Dutch homokozó szett mindent tartalmaz, amire a kislányodnak szüksége lehet a homokbéli kalandokhoz. A szettben egy vödröt, szitát, lapátot, gereblyét és egy cuki mini locsolókannát találtok, amelyek mind-mind a homokozás örömét szolgálják. Építsetek mesebeli kastélyokat, vagy készítsetek ínycsiklandó sársütiket és élvezzétek a közös játék minden pillanatát!

Miért fontos BPA mentes játékot választani?

Nagyon fontos, hogy a játékok, amelyeket a gyermekeinknek választunk, biztonságosak legyenek. Ezért a Little Dutch homokozó szettje BPA mentes műanyagból készült, amely garantálja, hogy a játékok nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat. A BPA (biszfenol A) egy olyan vegyi anyag, amely sok műanyag termékben megtalálható, és káros hatással lehet az egészségre, különösen a kisgyermekekre. 

Ez a homokozó szett nemcsak praktikus és biztonságos, hanem rendkívül esztétikus is. A pink szín és a Little Dutch márkára jellemző bájos design garantáltan elnyeri a kislányok tetszését és a szett hamar a kedvenc játékukká válik. Könnyen szállítható és tárolható, így bárhová magatokkal vihetitek és a gyerekek mindig készen állnak majd egy kis homokozásra.

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Fejlesztő játékok óvodásoknak
Kerti játékok
Szabadtéri játékok gyerekeknek
Strandjátékok
Homokozó játékok

Little Dutch játékok kicsiknek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu