5.990 Ft

Little Dutch fagyis homokozó készlet Ocean Dreams, pink

5.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

Készítsétek el a legfinomabb homokozós fagyikat a Little Dutch praktikusan kialakított fagyis homokozó készletével. 

A csomag 4 db fagyitölcsért, egy fagyikanalat, vödröt és fagyikelyheket tartalmaz, amelyekből kreatív fagyicsodákat tudtok készíteni gyermekeddel. 

A 14 darabos Little Dutch homokozó szett BPA mentes polipropilénből készült. Praktikus kialakítású, így a játék végével könnyedén el tudjátok pakolni az elemeket. 

Ajánlott korosztály: 18 hónapos kortól
 

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. augusztus 16.
Cikkszám: LD2012314
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Little Dutch fagyis homokozó készlet Ocean Dreams, pink

Tapasztaljátok meg a homokozás új dimenzióját a Little Dutch fagyis homokozó készletével! Készítsétek el a legfinomabb homokfagyikat ezzel a praktikus és szórakoztató szettel, amely garantáltan elnyeri majd gyermeked tetszését. A készlet tartalmaz mindent, amire szükségetek lehet a tökéletes homokfagylaltok elkészítéséhez: 4 db fagyitölcsért és fagylalt elemet, egy fagyikanalat, egy vödröt és fagyikelyheket, így a lehetőségek tárháza végtelen.

A 14 darabos Little Dutch homokozó szett BPA mentes polipropilénből készült, így biztos lehetsz benne, hogy teljesen biztonságos a kicsik számára. Az anyag minősége és tartóssága garantálja, hogy hosszú időn keresztül élvezhessétek a közös homokozós fagyizás örömeit. A praktikus kialakításnak köszönhetően a játék végén könnyedén elpakolhatjátok az elemeket, így mindig rendet tarthattok a játszótéren vagy a kertben.

A Little Dutch fagyis homokozó készlet 18 hónapos kortól ajánlott, így már a legkisebbek is részt vehetnek a mókában. A homokozás közben a gyerekek kreativitása és kézügyessége is fejlődik. A színes fagyitölcsérek és kelyhek arra ösztönzik a kicsiket, hogy újabb és újabb fagyicsodákat hozzanak létre, ami remek szórakozást nyújt számukra.

Ez a szett tökéletes választás minden homokozós játékhoz, legyen szó a tengerpartról, a játszótérről vagy éppen az otthoni homokozóról. A gyerekek imádni fogják a fagylaltkészítés élményét és a szülők is örömmel részt fognak venni ebben a közös időtöltésben. 

Tedd még izgalmasabbá a homokozós játékot gyermeked számára! A Little Dutch fagyis homokozó készlet garantáltan mosolyt csal majd a kicsik arcára, és rengeteg örömteli pillanatot szerez számotokra is.

Ajánlott: 1,5 - 2 éves kortól


Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
 

Homokozó játékokok

Szerepjáték gyerekeknek

Játékok 3-5 éves gyerekeknek

Játékok lányoknak 

Little Dutch játékok kicsiknek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu