2.690 Ft

Foci meccskártya 3 az 1-ben kártyajáték

2.690 Ft
Legfontosabb jellemzők

Focis kártyajáték, melyben három különböző játékmód található. A sokak által ismert Fekete Péter és Kvartett játék mellett egy 2 személyes Meccskártyát is játszhatnak a gyerekek.

Életkor: 3 éves kortól, 2 vagy több játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. július 17.
Cikkszám: 780153
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Foci meccskártya játék 3in1

A kártyával 3 különböző játékmódban játszhatunk. 

  • Fekete Péter
  • Kvartett
  • Meccskártya

Fekete Péter játékszabálya:

A már jól ismert szabály szerint kell játszani. Válasszunk a két különböző színű pakli közül egyet. Ebben 12 db kártya szerepel. A "GÓL" kártya lesz a Fekete Péter. A 13 lapot keverjük jól össze, majd egyenlően osszuk szét a játékosok között. Amennyiben két azonos színű kártya van a kezünkben, ez egy párnak minősül és ezt azonnal letehetjük magunk mellé az asztalra. Ezután kezdődik a húzás. Ha a játékosnál van a húzott lap párja, lerakhatja. Az a játékos, akinél utolsónak a Fekete Péter kártya marad, az a játék vesztese.

Kvartett játékszabály:
Az alapszabályoktól itt sem tér el a játék. A játék célja, hogy kvartetteket gyűjtsünk, ami 4 ugyanolyan színhez tartozó kártyalapot jelent. 

A pakliból válogassuk ki a gól, a kapus, a kapufa lapokat. A 24 kártyalapot keverjük jól össze, majd osszuk szét egyenlően a játékosok között. A kezdő játékos megkérdezi egy általa kiválasztott játékostól, hogy van-e olyan kártyalapja, amire neki szüksége van. Ha a megkérdezettnek van ilyen lapja, át kell adnia. Addig lehet kérdezni, amíg nem hibázik játékos, azaz van olyan lap a másik játékosnál amit kért. Ha nincs, a következő játékos kérdezhet. Ha összegyűlt egy kvartett (4 azonos színű lap) akkor az asztalra kell helyezni lefelé fordítva. 
A játékot az nyeri, akinek a legtöbb kvartettet sikerül összegyűjtenie.

Meccskártya játékszabály:

A játékot csak 2 játékos játszhatja. Válogassuk szét a két paklit, az egyik játékos a piros hátlapú kártyákat kapja, a másik a zöld hátlapúakat. A kártyákat tegyük le az asztalra fejjel lefelé 4x6-os mezőben, alulra külön egy sorba pedig tegyük le a Kapus, kapufa és Gól kártyát. A játék célja minél több gólt szerezni. 
Dobjunk a színdobókockával és az ellenfél első sorának egyik tetszőleges kártyáját fordítsuk fel. Ha ez a kártya megegyezik a kockával dobott színnel, akkor elvehetjük a kártyát. Ezzel nyitjuk meg az utat az ellenfél kapujához. Abban az esetben, ha csillagot dobunk próbáljuk meg az ehhez tartozó kártyát megtalálni. Azonban ha szint dobunk, de véletlenül egy ilyen kártyát fordítunk fel, az ellenfél kétszer dobhat. 
Ha legyőztük a 4. sorban lévő védőt, akkor szerencsével gólt szerezhetünk. A külön sorban lévő 3 kártya közül húzzunk fel egyet, ha a "Gól" kártya az, akkor szereztünk egy gólt, ha "kapufa", vagy "kapus", akkor nem.
Ekkor a támadás véget ér, az ellenfél az összes kártyáját összekeveri, és újra rendezheti a térfelét. Ezután újra indulhat a meccs!

A játékot játszhatják a játékosok előre megállapított időegységig, vagy gólmennyiségig.

Tartalma:

  • 54 db kártya
  • 1 db színdobókocka
  • 1 db játékszabály

Ajánlott: 3 éves kortól
Játékosok száma: 2 vagy több fő
Játékidő: a játékmódtól függően 10-30 perc

A kártyacsomag mérete: 13 x 9,5 x 2 cm

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Party, buli társasjátékok
Kártyajátékok gyerekeknek
Úti,utazó játékok
Játékok 3-5 éveseknek
Focis játékok
Az összes Cartamundi játékot itt találod

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Termék címkék:
3in1 4 évesnek játék cartamundi cartamundi játék családi kártyajáték családi kártyajátékok családi társasjátékok egyszerű kártyajáték fejlesztő játék fejlesztő játék gyerekeknek fejlesztő játék óvodásoknak fejleszto jatekok fejlesztő játékok 4 éveseknek fejlesztő játékok 5 éveseknek fejlesztő játékok autista gyerekeknek fejlesztő játékok gyerekeknek fejlesztő játékok ovisoknak fejlesztő kártya gyerekeknek fejlesztőjáték fejlesztőjátékok fejlesztős játékok fekete péter fekete péter kártya fiús kártyajáték foci témájú társasjáték focijáték focikártya focis játék focis kártya focis kártyajáték focis társasjáték fociskártya gyerek fejleszto jatekok gyerek játékok gyerek társasjáték gyerek társasjáték ajánló gyerekeknek játék gyerekjáték gyerekjátékok gyermek fejlesztő játékok gyermekjáték gyermekjátékok játék 4 évesnek játék focistáknak kártya kártya gyerekeknek kártya játék kártya játékok kártyajáték kártyajáték fiúknak kártyajáték gyerekeknek kártyajátékok készségfejlesztő játékok 4 éveseknek kvartett játék kvartett kártyajáték labdás kártya párkereső játék párkereső játék gyerekeknek parkereso jatekok párkereső játékok gyerekeknek párkereső játékok kicsiknek párosító játék párositó játékok párosító kártya párosítós játékok parti játék partijáték party játék partyjáték társas játék társas játékok gyerekeknek társasjáték társasjáték gyerekeknek
Árukereső.hu Árukereső.hu