6.290 Ft

Dinós játék xilofon gyerekeknek - Clementoni

6.290 Ft
Legfontosabb jellemzők

A dínós korszak megkoronázása ez a mókás xilofon, ami a te gyermekednek is biztosan elnyeri majd a tetszését. Élénk színeinek és vicces megjelenésének köszönhetően garantáljuk, hogy gyakran előkerül majd a játékos kosárból.

A xilofonhoz egy zöld ütő is tartozik, amely segít különleges hangokat kicsalni a játékból, ezen kívül ez a játék három különböző dallam lejátszására is képes és két tekerhető rész is található rajta.

Életkor: 1,5 éves kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. augusztus 26.
Cikkszám: 17263
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Dinós játék xilofon gyerekeknek a Clementoni-tól

Ajánlott: 1,5 éves kortól

Ismerd meg a dínók világának legújabb sztárját – a mókás dínós xilofont! Ez a fantasztikus játék garantáltan elnyeri gyermeked tetszését és hamar a játékidők állandó szereplőjévé válik.

Ez a xilofon nemcsak hogy színes és vidám megjelenésével vonzza a gyerekeket, de rengeteg mókás funkcióval is rendelkezik, amelyekkel szórakoztatóvá és tanulságossá teszik a játékidőt. Az élénk színek és a vidám dínós design azonnal felkelti a kicsik érdeklődését és ösztönzi őket, hogy újra és újra elővegyék kedvenc hangszerüket.

A xilofonhoz tartozik egy különleges zöld ütő, amellyel gyermeked könnyedén kicsalhatja a játékból a legszebb hangokat. Az ütő ergonomikus kialakítása miatt kényelmesen illeszkedik a kis kezekbe, így akár hosszabb ideig is nehézségek nélkül játszhatnak vele a gyerekek.

A dínós xilofon gyerekeknek azonban nemcsak egy egyszerű hangszer – három különböző dallam lejátszására is képes! Ez a funkció segít a gyerekeknek megismerkedni a zenei alapokkal és fejleszti ritmusérzéküket. Ráadásul a xilofon két tekerhető résszel is rendelkezik, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékot és további felfedezésre ösztönzik a kicsiket.

A xilofonozás közben a gyerekek finom motoros készségei, szem-kéz koordinációja és zenei érzéke is fejlődik. Emellett a színes elemek segítenek a színfelismerés gyakorlásában is.

A dínós xilofon tökéletes ajándék bármilyen alkalomra – legyen szó születésnapról, névnapról vagy karácsonyról. Ez a játék minden bizonnyal mosolyt csal a gyerekek arcára és rengeteg örömteli pillanatot szerez majd nektek is.

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Fejlesztő játékok bölcsiseknek
Zenélő játékok és hangszerek gyerekeknek
Ritmust és sorrendiség fejlesztő játékok
Bébijátékok teljes választéka
Úti,utazó játékok
Dínós játékok
Clementoni játékok teljes választéka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu