5.290 Ft

1% - A csekély esélyek játéka

5.290 Ft
Legfontosabb jellemzők

Gyorsan lejátszható, licitálós és blöffölős társasjáték, melyben a cél megdobni a győztes kockakombinációt, miközben a fordulókban jutalomkártyákat is lehet szerezni, növelve a győzelmi esélyeket.

Életkor: 8 éves kortól, 2-6 fő részére

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. július 17.
Cikkszám: 755210
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

1% - A csekély esélyek játéka

Gyorsan lejátszható, licitálós és blöffölős társasjáték 8 éves kortól, melyben a cél megdobni a győztes kockakombinációt, miközben a fordulókban jutalomkártyákat is lehet szerezni, növelve a győzelmi esélyeket.

A játék lényege, hogy 2 darab 10 oldalas dobókockával kell két nullát dobni, melynek az esélye 1%. Viszont a játék során ezt az esélyt jutalomkártyákkal lehet növelni, ezáltal már több számkobináció is jó a győzelemhez.

Igen ám, de jutalomkártyákat csak egy forduló megnyerésével lehet szerezni, ehhez pedig ki kell ejteni ügyes blöfföléssel és jó taktikázással a többi játékost.

A játék során minden játékosnál lesz 3-3 kártya. Ezeken 5 különböző típusú motívum van 1-5 értékben. A játékosok, csak a saját kártyájukat látják és ezek alapján próbálnak meg licitálni, és megtippelni, hogy vajon az adott motívumból összesen mennyi lehet összesen a játékosok kezében. A licit során értékben nagyobbat kell mondani, de a megnevezett motívumok lehetnek eltérőek - pl. 2 cápa, 3 meteor stb. 

Ha úgy gondoljuk, hogy egy játékos nagyot mondott, akkor megállítható a licit, ilyenkor a többi játékos véleményét is ki kell kérni, hogy a játékos állítása igaz lehet, vagy nem. A rosszul tippelőjátékosok ki fognak esni az adott fordulóból, ami addig tart, míg csak egy valaki marad. Ez a játékos választhat magának jutalomkártyát.

A jutalomkártyákon számok vannak, melyekkel növelhető a győzelem esélye. A forduló győztese dönthet, hogy választ egy kártyát és dob, vagy kétszer dob a kockákkal. A nem jó kombinációt dobott jöhet a következő menet.

A játék addig tart, míg valaki meg nem dobja a győztes kombinációt. Pörgős, blöffölős és licitálós  kártyajáték, melynek nincsenek bonyolult szabálya és kis dobozának köszönhetően könnyen elvihető nyaralásra, utazásra.

Tartalma:

  • 50 db játékkártya
  • 34 db jutalomkártya
  • 2 db 10 oldalú dobókocka
  • Játékszabály

Ajánlott: 8 éves kortól
Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő: 1-30 perc
Doboz mérete: 17 x 11 x 4 cm

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
Kártyajátékok gyerekeknek
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Úti,utazó játékok
játékok 8-12 éveseknek
Családi kártyajátékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu