7.390 Ft

Hogy vagy? 1 kártya

7.390 Ft
Legfontosabb jellemzők
A 85 darabos kártyakészlet segíti az érzelmek felismerését és kifejezését. A kártyákon színes képek és pozitív megerősítő mondatkezdések találhatók, amelyeket különféle játékokban és tanórákon is felhasználhatunk.

Életkor: 6 éves kortól

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. július 23.
Cikkszám: hogyvagy1
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Hogy vagy?1 - kártya

A "Hogy vagy?1" kártya 85 darabos készlete tökéletes arra, hogy segítsen felismerni és kifejezni az érzelmeket. Minden kártya egyik oldalán színes képek, a másikon pedig pozitív megerősítő mondatok találhatók. Ezek remekül használhatók tanórákon, tréningeken, vagy akár baráti beszélgetések során is. A kártyák segítenek az empátia fejlesztésében, támogatják a nyílt kommunikációt, és ösztönzik a kreatív gondolkodást.

Ez a kártyakészlet hasznos lehet pedagógusoknak, trénereknek, coachoknak, pszichológusoknak és szociális munkásoknak. Segít egy bizalmi légkör kialakításában, amely elősegíti a mélyebb beszélgetéseket és az érzelmek őszinte kifejezését. A játék révén a résztvevők jobban megérthetik egymást, és megtanulhatják kifejezni saját érzéseiket és gondolataikat.

A "Hogy vagy?1" kártyakészlet nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is izgalmas és hasznos eszköz. Hozzájárul a személyes fejlődéshez és az érzelmi tudatosság növeléséhez. Használata során különböző élethelyzetekkel és érzelmi állapotokkal találkozhatsz, ami segít jobban megérteni önmagadat és másokat.

A Hogy vagy? 1 kártyacsomagban 85 db, nagyméretű színes fényképkép taalálható, melyeknek hátoldalán pozitív megerősítést segítő mondatkezdeteket olvashatunk. A képek és a mondatok nem kapcsolódnak egymáshoz, csak a megfelelő helykihasználás miatt kerültek egy kártyalapra. Játékötleteket olvashatunk a plusz kártyákon, amelyek valószínűleg új felhasználási ötleteket eredményeznek majd.

Kiváló játék az érzelmek meghatározására, megfogalmazására és kimutatására.
A kártyákon látható képek különböző érzelmek felismerésében és kifejezésében segítenek. Egy kép többféle érzelmet hívhat elő, és tükrözheti a játékos aktuális lelkiállapotát is.

Pozitív visszajelzések adását, pozitív megerősítést segíthetnek a kártyákon található mondatkezdetek, melyeket folytatva rávilágíthatunk a játékostársunk általunk elismert jellemvonásaira, tulajdonságaira. 
A Hogy vagy kártyát bárhol használhatjuk, iskolai osztályban, tréningen, munkaközösségekben, civil szervezetben, baráti társaságban, családban.

Tanórai felhasználás során a kártyákon található színes képek rendkívül sokrétű felhasználást biztosítanak. Különböző tantárgyakhoz köthetjük a képeket, és változatos feladatokat adhatunk a gyerekeknek a tanórán, a nyári táborban.

Próbáld ki a "Hogy vagy?1" kártyát, és tapasztald meg, hogyan segíthet a mindennapi kommunikációban és az érzelmi fejlődésben!

A doboz tartalma:

  • 85 darab fénykép, a hátoldalán 85 gondolatébresztő mondatkezdet
  • + 5 kártya néhány konkrét játék ismertetésével.

Ajánlott: 6 éves kortól

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Érzelmi intelligencia társasjátékok
Pszichológiai társasjátékok
Személyiségfejlesztő és önismereti társasjátékok
Magyar társasjátékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Árukereső.hu Árukereső.hu